Skip to content

Rasklopivi ležaj-krevet Tree G 90x200cm

Vrlo jednostavan i praktičan za upotrebu. Sklopivo rasklopivi krevet za profesionalnu upotrebu u manjim stanovima, apartmanima, hotelima,…

Čvrst metalni okvir sa poluautomatskim mehanizmom omogućava brzo i jednostavno sklapanje kreveta i odlaganje u mali prostor.

Ležaj poseduje točkiće za lako i brzo pomeranje po stanu bez oštećenja na podovima.

Zbog lakog sklapanja i zauzimanja malog prostora u sklopljenom položaju, pogodan je kao pomoćni ležaj, a zbog svoje udobnosti može se koristiti kao ležaj za svakodnevnu upotrebu.

U sklopivi krevet su ugrađene elastične letvice (latoflex-latofleks letvice) debljine 10mm i širine 58mm koje vašem telu obezbeđuju udoban položaj kako bi se organizam odmorio i regenerisao vitalne energije neophodne za normalan i zdrav život.

Unutrašnjost dušeka je od PU pene (poliuretanske pene) visokog kvaliteta čija je uloga da izoluje i čuva toplotu, daje čvrstoću, udobnost i štiti kičmu od krivljenja. Dimenzija dušeka je 90x195x11cm.

Trodelni dušek – pomoćni ležaj

Ovaj dušek je vrlo praktičan za manje stanove, apartmane, hotele,..

Vrlo je udoban za spavanje, a posle upotrebe se jednostavno preklopi i dovede na dimenzije pogodne za njegovo odlaganje u plakar ili neki drugi prostor.

Unutrašnjost dušeka je od poliuretanske pene (rezani blok gustine 30kg/m3) čija je uloga da izoluje i čuva toplotu, daje čvrstoću, udobnost i štiti kičmu od krivljenja.

Dimenzija dušeka je 70 x 195 x 15 cm i 80 x 195 x 15cm.